Spiritueel bewustzijn Zandvoort

Spiritueel bewustzijn ZandvoortSpiritueel bewustzijn Zandvoort. Het Spiritueel centrum Zandvoort maakt mensen graag spiritueel bewust. Daar is een reden voor. Het centrum en de consulenten werkzaam binnen Spiritueel Centrum Zandvoort. Die weten namelijk heel goed dat wil je als mens een fijn, gelukkig en tevreden leven leven op het aardse. Dat niet kan zonder spiritueel bewustzijn.

Wat is spiritueel bewust

Eigenlijk ontkomt niemand er aan, zeggen diegenen die reed bewust vanuit spiritualiteit leven. Het is het proces van de persoonlijke groei. Waarbij de basis wordt gelegd in je jeugd. Maar zodra je de volwassen leeftijd bereikt. En we ons gedrag en karakter hebben gevormd, gaat eigenlijk pas het echte leren beginnen.

De leermeester verschijnt tijdens onze volwassen leeftijd

Je kunt het vergelijken met auto leren rijden. Je leert de basisvaardigheden, maar het echte werk begint pas als je na het behalen van je rijbewijs. Waarbij je regelmatig zelfstandig achter het stuur dient te zitten. Waardoor je het echte rijden onder de knie krijgt. Zo is het leven ook.

Persoonlijke ontwikkeling zal er altijd zijn

Zo is het ook met onze persoonlijke ontwikkeling en groei. Elke dag leren we bij, alhoewel we ons daar heel vaak niet bewust van zijn. Een gesprek met een wildvreemde, een leidinggevende, iemand die je leuk en interessant vindt. Wat je dagelijks leest en hoort, maar ook doet. Al lijkt het niet van invloed, dat is het wel degelijk.

Onze psyche wordt altijd getriggerd

Allemaal momenten waarbij je psyche wordt getriggerd en je onderbewuste je iets wilt laten weten. Want we leven het overgrote deel van de dag onbewust. Niet, omdat we op een automatische piloot leven, alhoewel we dat wel doen. Maar meer, omdat we maar zo’n 20% echt bewust weten. En dus het overgrote gedeelte nog onbewust is, maar daar handelen we wel naar.

Hoe vaak zijn we verbaasd over iets

Zo kan het zijn, dat je verbaasd staat te kijken als je iets doet of zegt. Wat je van jezelf niet verwacht. Maar ook hoe of je op iets kunt reageren, wat je van jezelf niet kent. Dat zijn de triggers. En die zorgen er voor dat je steeds bewuster wordt. Bewuster worden van jezelf, maar ook van je omgeving. Dit alles valt onder spiritueel bewustzijn. Je ziet, het is helemaal niet iets geks, je spiritueel ontwikkelen. Het is wat we als mens doen en mee bezig zijn. Totdat onze ziel het aardse weer verlaat.

Elk mens een prachtige ziel

Want spiritualiteit draait om de ziel. Die naar het aardse is gekomen. Waar omheen een omhulsel is gebouwd, wat de ziel in leven houdt. Dat is het lijf waarin de ziel huist en die jou maakt tot mens. In de loop van je jeugd, maar met name de eerste 7 levensjaren vorm je om je ziel en lichaam een jas heen.

Dat is de jas die je aantrekt die we gedrag en karakter noemen. Je begrijpt nu ook, dat wat je is aangeboden in je jeugd en hoe het je is aangeboden in je jeugd. Van cruciaal belang is voor je volwassen leven. Spiritueel bewustzijn Zandvoort staat voor je klaar om jouw prachtige ziel de vrijheid te geven hier op het aardse.

Onze jeugd bepaalt hoe we in liefde staan

Was er sprake van liefdeloosheid. Als jij dat hebt ervaren, zul je op latere leeftijd niet zo goed weten hoe je met liefde en liefdesrelaties om moet gaan. Je hebt het juiste voorbeeld gemist. Was er in jouw jeugd sprake van veel ruzie, schelden en misschien wel mishandeling. Dan heb jij op volwassen leeftijd een achterstand in te halen.

We weten niets over de liefde

Eigenlijk zijn we nog zeer onwetend op volwassen leeftijd. Op gebied van de ziel, de liefde, het spirituele. De verdieping start dan pas. Gaan we nadenken over onszelf, over anderen, het leven. We maken teleurstellingen mee, maar ook hele mooie dingen.

Dat alles vormt ons en op een gegeven moment gaan we inzien dat het spirituele bewustzijn inderdaad een onderdeel dient uit te maken van ons leven. We kunnen niet zonder die diepgang. Wil jij je er eens in verdiepen? Dan ben je van harte welkom bij de paragnosten van Spiritueel Zandvoort. Want onze paragnosten hebben een zeer hoog spiritueel bewustzijn over wat er werkelijk speelt op de aarde. Spiritueel bewustzijn Zandvoort kun je online terecht en dat dag en nacht. Klik op het telefoontje voor direct contact. Belconsult Spiritueel Zandvoort