Credits

Spiritueel Zandvoort CreditsCredits. De kosten in de hand houden? Kies dan voor credits. Deze schaf je van te voren aan via een beschermde betaalomgeving. Schaf je credits aan, zijn de kosten per belminuut stukken lager. Namelijk bellen vanaf € 0,90 cpm! Zo maakt Spiritueel Zandvoort het voor jou een stuk goedkoper om contact op te nemen met de beste spirituele medewerkers, die je kunt vinden.

Hoe werkt de aanschaf van credits?
  1. Voordat je credits kunt aanschaffen, eerst je registreren. Dat kan op elke pagina bij dit icoon Klantaccount Spiritueel Zanvoort
  2. Nu heb je een klantaccount aangemaakt, zodat je in een veilieg omgeving een creditpakket kan uitkiezen
  3. Reken deze af
  4. Nu kun je een spiritueel belconsult met credits gaan voeren

Bel nu naar het speciale nummer: NL +31103009172 en voor BE + 3243203097. Je wordt gevraagd om je Pin in te toetsen. Deze vind je in je klantaccount. Hierna kun je de consulent van je keuze kiezen en je spiritueel consult start.

Door credits is Spiritueel Zandvoort internationaal te bereiken

Naast dat gebruikmaken van een tegoed vooraf. Wat veel goedkoper is om mee te bellen. Betekent de aanschaf van credits tevens, dat Spiritueel Zandvoort internationaal te bereiken is. Waar je je ook ter wereld bevindt, de paragnosten en mediums van Spiritueel Zandvoort, zijn bereikbaar. Naast internationale bereikbaarheid, bepaal jijzelf wat je aan een reading wilt uitgeven. Vervolgens Houd je zo de kosten in de hand voor een spiritueel consult.

Voor Belgische bellers scheelt het aanzienlijk. Want je betaalt geen  1,50 pm, maar ook vanaf € 0,90 cpm. En het gesprek duurt net zo lang als jij van te voren een tegoed voor hebt aangeschaft. Mogelijk rekent uw (mobiele) telecomprovider extra kosten. Maar als je met een vooraf aangeschaft tegoed belt, bel je met een vast Belgisch nummer.