Spiritueelzandvoort
NL 1 0909 - 0525 (90cpm.)  BE 0907 - 37065 (150cpm.)  BE Klik hier voor credits (100cpm.)

Paragnost Eddie Zandvoort

Paragnost Eddie ZandvoortAl ruim 10 jaar is Paragnost Eddie een zeer bekend persoon binnen paraland. Die in het spirituele zijn sporen heeft verdiend. Reeds op jonge leeftijd werd zijn interesse gewekt voor het spirituele. In 2003 was dit voor paragnost Eddie de reden zich er meer in te gaan verdiepen. Hij doorliep een cursus Reiki-Masterschap en behaalde tevens het diploma Shamballa basic healing teacher en volgde nog een cursus hypno regressie therapie van Civas. De basis voor het spirituele was gelegd.

Hier nog geen weet van hebbend, want als klein kind was Eddie onzeker. Had last van angsten, maar één ding wist hij wel zeker. Andere mensen op weg helpen. Dat meer familieleden paranormale gaven bezaten, wist Eddie toen ook nog niet. Dat kwam later aan het licht.

In het jaar 2009 liep Eddie tegen een spirituele hulplijn aan. Toeval bestaat niet. Hij solliciteerde en werd na 2 uitgebreide screenings aangenomen. Zijn doel in het leven is mensen te willen helpen. Met zijn spirituele aangeboren gaven, zijn opleidingen en de juiste houding was het werken op een spirituele hulplijn, op zijn lijf geschreven.

Nu kwam naar voren dat zijn grootouders ook paranormaal begaafd waren. Hier werd echter nooit over gesproken. In die tijd vertelde je niet dat je gaven had. Je werd dan door anderen met de neus aangekeken. Eddie worstelde met de dood. En als je daarmee worstelt, ben je angstig. Die angst liep hem in zijn jonge levensjaren danig voor de voeten. En die uitte zich in dwarsliggen, agressie en niet naar school willen gaan. Eigenlijk allemaal al tekenen dat Eddie heel wijs was, maar op een totaal ander vlak dan het aardse.

Zijn redding was, te starten met werkzaamheden op de spirituele hulplijn, daar was hij compleet in zijn element. Maar zette hem er ook toe aan door zijn eigen angsten heen te gaan voor de dood. Zijn wilskracht is enorm. Iets wat je bij jezelf ontdekt, en niet blij mee bent, daar doe je iets mee, is de mening van Paragnost Eddie. Om die reden ging Eddie van start als palliatief stervensbegeleider. Hij deed dit een paar uurtjes in de week en heeft hem van zijn angst voor de dood afgeholpen.

Een ziel is energie en kan niet sterven. Geloven en leven vanuit spiritualiteit en met paranormale gaven, ben je vaak ook eerst angstig en word je ervaren als een dwarsligger. Je omgeving begrijpt je niet en jij begrijpt je omgeving niet. Je past immers niet in het plaatje zoals een aards mens hoort te zijn.

Schijnbaar moest het pad van Eddie zo lopen, om achter al zijn bijzondere gaven te komen. Uit te vinden wat bij hem hoort en past. Waar hij zijn hele ziel en zaligheid in kan stoppen. Dat is de spirituele wereld. Daar voelt Eddie zich compleet in thuis. En om die reden is de spirituele hulplijn Paragnost-Eddie & Consulenten ontstaan. En inmiddels heeft hij nog veel meer spirituele hulplijnen onder zijn hoede.

Met veel doorzettingsvermogen en te geloven in zijn eigen kracht, is Eddie.eu ontstaan en uitgegroeid tot ver over de landsgrenzen. En houdt Eddie zich bezig om het paranormale normaal te gaan laten zijn. Het spirituele mee te geven aan de mens. Want zonder, kunnen we niet op het aardse.

Inmiddels is Eddie al ruim 10 jaar bezig voor zichzelf. Zet hij elke dag alles in voor zijn consulenten, die allemaal toppers zijn en worden gescreend. Zorgt hij goed voor ze, waardoor hij, met steun van zijn partner en al zijn consulenten dagelijks honderden gesprekken voeren over het spirituele. Veel mensen zijn hem hier dankbaar voor. Eindelijk vinden ze de liefde, de betekenis er van. Met het gevolg in en vanuit liefde te leven. Accepteren ze zichzelf. Net zoals Eddie op een gegeven moment kon doen. Kunnen ze hun leven een vorm geven waarmee ze blij, tevreden en gelukkig zijn. En datgene kunnen gaan doen wat het beste bij ze hoort en past.

Dit was en is wat Eddie voor ogen had, toen hij klein was, maar nog niet bewust van was. Het is hem gelukt tot de top te behoren in het paranormale!

Van harte welkom bij Spiritueel Zandvoort & Paragnost Eddie & Consulenten!