Waarom laat iemand je in de steek

Iemand die echt van je houdtIemand die echt van je houdt, laat je niet in de steek. Vroeger, ja vroeger bleven ze nog bij elkaar. Tegenwoordig gaan ze al uit elkaar als ze een keer ruzie hebben. Is dit echt zo? Of is dit beeldvorming? Want, iemand die echt van je houdt, laat je niet in de steek.

Hoe was het vroeger? Je werd verliefd, je ging je verloven en daarna trouwen. De handtekening die je zette, die zette je allebei voor het leven. Nogal wiedes dat je dan tot het einde van je leven bij elkaar bleef. Je had er immers voor getekend. Sterker nog, scheiden was uit den boze. Een doodzonde.

We kunnen vroeger qua relaties niet vergelijken met nu. Zolang we dat blijven doen, zullen relaties van nu, teleurstellingen op blijven lopen. Als je het etiket er op plakt uit vroeger tijden, dat je een partner voor de eeuwigheid wilt vasthouden. En net zo uitkiest als vroeger gebeurde. Geheid dat je het dan moeilijk gaat krijgen samen.

Laten we dus stoppen relaties, zoals ze vroeger werden ingevuld, want we denken dat ze liefdevol waren, niet meer vergelijken met nu. De meeste relaties vroeger waren namelijk helemaal niet zo liefdevol.

Want gaan we zo’n 50 jaar terug in de tijd, werd er toen gesproken over eigenliefde? Nee, echt niet, dat was uit den boze. Dat werd geassocieerd met ego├»stisch zijn. Vaak was een relatie voor de buitenwereld perfect, maar achter de voordeur lang niet altijd. En om die reden, we zitten momenteel in een overgangsfase. En de spiritueel consulenten van Spiritueel Zandvoort kunnen je daar alles over vertellen.

Vroeger bleef je bij elkaar. Tegenwoordig moet je zorgen dat je bij elkaar blijft. En dat vraagt om een andere aanpak. Welke aanpak dat is dat kan medium Evelien jou heel goed duiden. Ook medium Gonny van spiritueel Zandvoort is een gesprek waard. Als jij vastloopt met liefde & relaties.

Want waar vraagt een liefdesrelatie heden ten dage om? Om iemand die echt van jou houdt en andersom. Die van je houdt om wie jij bent. Die heeft gekeken hoe je als mens in elkaar steekt. Beiden hebben dat gedaan. Ze hebben elkaar rustig leren kennen, geobserveerd, en de tijd genomen om naar elkaars karakter en gedrag te kijken.

Ze hebben met elkaar gesprekken gevoerd over hoe ze in het leven staan. Welke trauma’s ze hebben, want daar zijn ze zich van bewust. Maar most of all, laten ze elkaar voelen dat ze voor elkaar klaar staan en openstaan. Begrip hebben. Maar ook durven aangeven als iets ze niet bevalt.

Ze bouwen elke dag aan de relatie samen, ze vinden dat belangrijk. Ze zijn er van doordrongen dat het iets kostbaars is en niet willen verliezen. Ze weten ook wat eigenliefde is, en dat dat een van de belangrijkste pijlers is om van een liefdesrelatie in de huidige tijd een succes van te maken.

Iemand die namelijk echt van je houdt, die laat je niet in de steek. Die gaat wel een discussie aan, maar beiden laten elkaar in de waarde. De mediums en paragnosten van Spiritueel Zandvoort zijn allen gespecialiseerd in liefde & relaties. Die kunnen jou van hele goede tips voorzien, hoe of je de juiste partner uitkiest en waar op te letten om te zien of de ander echt van je houdt.

De huidige tijd vraagt om deze aanpak, niet meer zoals vroeger, oh wat is ie leuk en verkocht. Je zult met elkaar moeten leren bouwen aan de relatie. Bel dus gerust eens met een topconsulent van Spiritueel Zandvoort, om te weten of jij de partner van je leven hebt gevonden. Die echt van je houdt en om die reden je niet in de steek zal laten. Ook niet in pittige of moeilijke tijden.