Leer elkaar kennen

Mediums en paragnostenNeem de tijd om een potentiële partner door en door te leren kennen. De mediums en paragnosten van Spiritueel Zandvoort worden dagelijks gebeld door cliënten die net een leuke potentiële partner hebben ontmoet en wel eens willen weten, of deze partner hun levenspartner wordt.

Dat dit wordt gevraagd, kunnen heel veel redenen onder zitten. Onzekerheid is er een van. En toch wel een hele belangrijke. Naïviteit is er ook een. En wat denk je van vergeten realistisch in het leven te staan. Het kan ook pure nieuwsgierigheid zijn. Wat de reden ook is, we zijn blij dat ze ons van Spiritueel Zandvoort er over raadplegen.

We kunnen als mediums en paragnosten veel. We kunnen in het verleden kijken, in het heden en ook kunnen diverse spiritueel consulenten de toekomst voorspellen. Maar wat als het om twee personen gaat, die elkaar net hebben ontmoet?

Wil je dan eigenlijk op de vraag of dit een partner voor het leven wordt, een antwoord geven? Persoonlijk, als medium zijnde, eigenlijk liever niet. En waarom. Je ontneemt de cliënt dan heel veel.

Je ontneemt de cliënt de ontdekkingstocht de ander te leren kennen. Je ontneemt ook de cliënt zijn levenslessen. Misschien ook wel zijn vreugde en enthousiasme. En wat als je als medium voelt, dat deze partner niet de juiste is? Dat het niet een blijvertje is? Ga je dat dan plompverloren vertellen. Het is uiteraard wel heel eerlijk, maar toch.

Wij van Spiritueel Zandvoort gaan met zulke vragen altijd heel zorgvuldig om. De cliënt geeft eigenlijk vaak al zelf het antwoord met de energie die je tijdens het gesprek voelt. Maar ook door de vraag te stellen, heb je al snel als medium of paragnost in de gaten dat ze iets heel belangrijks vergeten.

Ze vergeten zelf goed te kijken en te voelen of deze eventuele partner wel bij ze hoort en past. Als wij als spiritueel hulpverlener nou maar zeggen dat het allemaal goed zit, nou dan hang je toch lekker achterover en ga je er toch helemaal voor! En dan? Valt het tegen, is het niet de juiste? Wie heeft de boel dan zelf verzaakt?

Zo werkt het toch niet als je een eventuele partner ontmoet? Dan ga je toch zelf op ontdekkingsreis. Maar ja, je zal maar angstig en onzeker zijn, dan heb je geen idee waar je op moet letten. Dat weet je diep van binnen wel. Maar eigenlijk ben je dan al zo blij dat iemand je leuk vindt. Dat je eigenlijk alleen maar denkt. Ik hoop dat die mij leuk zal blijven vinden.

Als dat het enige is waar je aan denkt en verder nergens meer naar kijkt, dan kunnen we nu al zeggen. Deze partner blijft niet. En dat komt niet, omdat deze partner jou niet wilt. Het komt, omdat jij jezelf niet laat zien aan deze partner.

Je neemt de tijd niet deze potentiële partner te leren kennen. Je bent al getrouwd voor je gevoel. Zonder ergens bij stil te staan, heb jij jezelf al ingeleverd. Die partner die voelt dat, die heeft in de gaten dat jij alles leuk en goed vindt. Dat gaat op een gegeven moment irritaties geven. Die ziet niet wie jij in werkelijkheid bent. Dat gaat benauwen en wrijving geven.

Je leven staat in het teken van de ander en niet van jezelf. Je vergeet iets heel belangrijks. Jezelf! Het leven draait om jouw eigen leven. Niet van een ander. Als je leven niet om je eigen leven draait, dan neem je ook de tijd niet, om de aankoop van je leven, want dat is het in feite. Goed in je op te nemen en te observeren. Of dit wel bij jou hoort en bij je past.

Vragen of iemand die je net hebt leren kennen, je levenspartner wordt. Daarmee geef je jezelf al het antwoord mee. Dat is bijna altijd nee. Want je hebt jezelf niet op de juiste plaats in je eigen leven staan. Bel ons gerust hoor van Spiritueel Zandvoort, want dan krijg je zoveel mooie inzichten mee.

Die je je leven lang zult blijven herinneren en nooit meer jezelf zomaar zal weggeven aan de eerste de beste. Je weet dan dat je eigen onzekerheid je parten speelt. Maar ook dat het toelaten van een partner in je leven, een hele dure aankoop is, waar een eigen gedegen keuze aan dient te hangen.