Ergens tegenaan hikken

Welke deur durf jij niet te openen?Welke deur durf jij niet te openen? We hebben allemaal wel een deur waar we tegenaan hikken. De een durft niet naar zijn familie te stappen en te zeggen wat hem niet bevalt. De ander durft niet in het vliegtuig te stappen. Die is bang om zich te binden. Weer een ander vindt dat die wel eens een keer salarisverhoging verdient, maar ga er maar aanstaan om het te vragen.

Zo hebben we allemaal wel een deur die we niet durven te openen. Het is menselijk, we zijn tenslotte mens. Aan de andere kant is iets niet durven, wel jezelf ergens in beperken. En niet alleen dat, zegt medium Margret van Spiritueel Zandvoort. Het levert ook hoofdbrekens op, die op hun beurt weer stress geven en stress zorgt voor bijvoorbeeld ziektes, en dat wil je niet als mens zijnde.

Een deur niet durven open, ach, als je het kunt ontwijken, en er blijven genoeg andere dingen over die wel kunnen, is het allemaal niet zo erg. Het vliegtuig niet pakken, wil niet zeggen dat je nergens komt. Erger wordt het als je autorijden op bijvoorbeeld de snelweg ook eng vindt. En je wilt er wel graag op uit, wordt het lastig en een beperking.

Als je een deur echt niet durft te openen, dan zit daar angst onder zegt medium Margret. En angst is iets wat we ons inbeelden. En eigenlijk zou je de lef, de durf en de moed moeten hebben om juist die deur, die je niet durft te open. Op een gegeven moment met een hel grote zwaai open te gooien en te zeggen. Zo, dit heb ik overwonnen. Dat geeft zoveel power.

Het niet openen van een deur en sommigen hebben meerdere deuren die ze uit de weg gaan, zorgt er voor dat je altijd in je systeem op een bepaalde manier op je hoede bent. Een van de deuren waar veel mensen mee worstelen is op het gebied van relaties. Eng om te weten of de ander echt wel te vertrouwen is.

Ze zwaaien de deur voor iedereen open, hun grootste wens is om dat voor een partner te doen. Maar ja, hoe weet je nu of je die kunt vertrouwen? Nou, daar zijn wij voor, geeft medium Margret van Spiritueel Zandvoort aan.

Niet dat wij je gaan vertellen of iemand te vertrouwen is. Dat kun je vragen hoor en willen we ook best antwoord op geven. Maar vele malen beter is, om met ons van Spiritueel Zandvoort te werken aan je zelfvertrouwen. Waardoor je de angst achter je kunt laten en de deur, die je nu niet open durft te doen. Op een gegeven moment wel zover bent, dat je die deur tegemoet gaat en zegt. Kom maar op. Ik kan het, ik heb vertrouwen gekregen. Ik heb zelfvertrouwen genoeg.

We van Spiritueel Zandvoort, geeft medium Margret aan,  wij gaan jou helpen door je angst heen te gaan, welke het ook is. Zodat je elke deur daarna doorheen durft te gaan. Want weet je, welke angst het ook is, maakt eigenlijk niet uit.

Het is het in gaan zien wat je doet, waarom je het doet en dat de angst er voor door jouzelf is bedacht. Op het moment dat je dat gaat inzien, verschijnt kracht. En kracht durft alles. Hoe we dit aanpakken, daarvoor kun je met ons bellen. We zijn er elke dag en nacht op Spiritueel Zandvoort en stuk voor stuk topmediums en topparagnosten.

Laat je nooit ergens door weerhouden, want vroeg of laat en daar zorgt die kracht voor, zul je echt een keer geconfronteerd worden met die deur. Dan moet je. Want die kracht verlangt van jou dat je zonder angst leeft. Die verlangt van jou dat je onbevangen, onbevreesd je aardse leven leeft.

Een deur openen die je eerst niet doorheen durfde te gaan. Als je dat eenmaal hebt gedaan, ga je spontaan met lef nog meer deuren openen, die je voorheen voorbij liep. Wij van Spiritueel Zandvoort garanderen je dat we jou helpen bij het openen van deuren die jij tot nu toe uit de weg wilt gaan.