Een vermoeid lichaam

Een vermoeide lichaamEen vermoeid lichaam is een verwaarloosde ziel. We kunnen het, vanuit Mediumvisie niet vaak genoeg onder de aandacht brengen en om die reden, nog een keer. We zijn als mens een ziel. De ziel is ons middelpunt, dat is wat ons leven is en geeft. Waar onze energie zit. Als de ziel in ons, om wat voor reden dan ook niet wordt erkend, niet wordt gekoesterd, te kort wordt gedaan, dan zal de ziel op een gegeven moment je dat laten weten.

En vaak dan kom je er achter, inderdaad ik ben een ziel en daaromheen een lichaam. En ik heb altijd gedacht dat ik een lichaam was en nooit aan mijn ziel gedacht. Al jij vermoeid bent, dan heb je je eigen ziel te kort gedaan.

Je kunt dan heel veel rust nemen, veel gaan slapen, je zult merken, het lost het niet op. Je ziel heeft geen slaap nodig of rust. Je ziel heeft iets heel anders nodig. Het heeft jouw onverdeelde aandacht en liefde nodig. Dat aanvoelt als een warm bad, waarin jouw ziel zich veilig voelt en gesterkt door jouw aandacht, liefde die de ziel door jouw aderen voelt stromen. Dat geeft energie.

Wij van Mediumvisie, spreken zo ongelooflijk veel mensen die helaas niet hebben geleerd dat ze heel zuinig op hun ziel moeten zijn. Die gaan maar door, zijn gericht op snelheid, geld en carrière. Het kan niet op en moet altijd beter en mooier.

Of precies het tegenovergestelde. Mensen die zichzelf niet zien staan, in alles te kort doen. Maar moeilijk vooruit komen. Voor beiden is er een heel mooi signaal, maar dat mis je, als je je eigen ziel niet kent en koestert.

Op gebied van liefde & relaties loopt het dan ook niet. Nogal wiedes, niet verbonden met je eigen ziel, dan heb je ook geen idee wat liefde echt is. Hoe kun je het dan juist toelaten of geven?

Nou denkt de ziel, waar is jouw liefde voor mij? Ik voel mij op geen enkele manier gezien of gehoord. Het lijkt wel of ik niet meetel. Zie je niet dat ik lijd! Heb je niet in de gaten dat liefde niet op de juiste manier door je aderen stroomt. Dat kun je toch zien, maar ook voelen? Relaties zijn altijd mislukkingen en je blijft maar op dezelfde voet verder gaan. Word toch eens wakker, vraagt de ziel aan je. Maar helaas nog geen idee. Totdat we contact zoeken in het spirituele.

Als ze contact opneemt met medium Aella van Mediumvisie, zit ze er helemaal doorheen. Ze is doodop, eigenlijk van het vechten voor haar bestaan. Het lijkt wel of ze voor het ongeluk is geboren, schrijft ze op de chat met medium Aella.

Nou zegt medium Aella, ik weet wel zeker van niet. Ik heb zo een vermoeden dat jij iets heel belangrijks vergeet. Je vergeet je eigen ziel te zien en te koesteren en liefde te geven. Te voeden met het juiste.

En als je dat vergeet, niet eens weet dat je een ziel hebt, ja, dan lukken veel dingen in ons leven niet. Ze is even stil. Een ziel, denkt ze bij zichzelf. Een ziel? Leg dat eens even uit vraagt ze aan het medium van Mediumvisie.

Heb je wel eens gehoord van de uitspraak, je ziel en je zaligheid? Ja, nou dat is dat precies waar we het over hebben. Er begint iets te dagen bij deze cliënt. Wacht even, eigenlijk hoor ik je zeggen dat ik mijzelf aan alle kanten verwaarloos, mijn eigen ziel niet serieus neem, omdat ik niet eens weet dat ik er een heb. En om die reden zo doodop bent. En al die weken dat ik nu ziek thuis ben en maar op mijn bed lig, totaal geen zin hebben.

Inderdaad, je denkt dat slapen jou weer energie gaat geven. Vergeet het maar. Pas als je je ziel gaat voeden met eigenliefde, gaat koesteren, dat je je eigen ziel serieus neemt, pas dan ga jij  weer opknappen. Dat noemen wij van Mediumvisie helen. Ik snap je. Ik zie het nu. Ik ga er mee aan de slag, want nu begrijp ik waar de schoen wringt.