Als het de bedoeling is, is het de bedoeling

Als het de bedoeling is, is het de bedoelingAls het de bedoeling is, is het de bedoeling. Door met de tijd te leven en de wil, werken we eigenlijk het leven tegen. Maar maak dat maar eens iemand wijs! Toch proberen spiritueel consulenten van Spiritueel Zandvoort het dagelijks. Het universum is er niet voor niets. En onderschat daarbij ook de kracht van de liefde niet. Alleen moet je dan wel weten hoe je beiden het beste gebruikt. We leggen het je graag uit.

Als het de bedoeling is, is het de bedoeling. Als jij iets heel graag wilt, die ene partner, of die baan waarop je hebt gesolliciteerd. Of dat huis dat helemaal voldoet aan je dromen. Hoe krijg je het dan voor elkaar? Als het de bedoeling is, dat het de bedoeling is. Alleen werkt dit twee kanten op. En de mens houdt niet van die ene kant.

Dat hij niet krijgt wat die wilt en al helemaal niet als het er niet direct is. En werken we dus met de tijd en de wil, heel veel dingen tegen. Kan het zomaar zijn dat we het toch krijgen en dat het dan helemaal niet bevalt. Maar daar bij stilstaan. Nee.

Want in het leven is het de bedoeling, als het de bedoeling is. En dan kan er iets op je pad komen, wat helemaal top is. Maar net zo goed jou op je grondvesten laat schudden. Dat heeft allemaal een reden.

Als jij de kracht van de liefde nog niet bewust bent, zal de liefde je lesjes willen leren. Niet gemeen, nee, jij vraagt om iets. Je wilt het. Nou denkt die kracht, dan krijg je het ook, ga je gang. Leer je lessen er maar uit.

Dan is het de bedoeling dat je er van leert. Dat het je wakker schudt. Dat je misschien door een diep dal moet met jezelf en dan zegt. Ik zie waarom mij dit moest overkomen. Ik begrijp nu de boodschap. Dit was de bedoeling.

Hoe pak je dat aan bij die leuke partner, die baan, of dat huis? Blijf enthousiast, maar wel er rustig onder. Denk bij jezelf, als het de bedoeling is, dan laat ik het komen zoals het komt. Komt het dan, zal het de bedoeling zijn. Dat zal een medium of paragnost van Spiritueel Zandvoort je ook zo meegeven.

Geen tijd, geen wil, het laten gebeuren. Dat is moeilijk hoort het medium Mila van Spiritueel Zandvoort dan vaak de cliënt zeggen, en dat klopt. We zijn het niet gewend, iets te laten komen zoals het komt. We willen het, en we willen het nu. Ongeduldig, of geduldig zijn. Weet je, dat is iets wat de mens verzonnen heeft, door iets te willen en er tijd aan te koppelen.

Als iets de bedoeling is, is het de bedoeling. Als die partner die jij zo leuk vindt, vanuit eigen beweging komt. Zonder dat jij er aandacht aan hebt besteed, moeite voor hebt gedaan, dan is het de bedoeling. Als jij hebt gesolliciteerd en de brief of email is verstuurd. En je laat het daarna los en die baan die komt er, is het de bedoeling. En dat geldt ook voor dat huis.

Het is de weg ergens naartoe, hoe je die bewandelt. Met een vrije wil of met een dwingende wil. De vrije wil laat het komen en blijft er relaxed instaan. De dwingende wil gaat er de hele dag aan denken en mee bezig zijn.

Spiritueel gezien bestaat er geen tijd en nu snap je wellicht ook waarom. Als het namelijk niet komt, is dat namelijk ook de bedoeling. Sterker nog, zal medium Mila van Spiritueel Zandvoort aangeven. Als het niet komt, dan word je ergens voor behoed. Voor leed en verdriet, voor nare collega’s, een dwingende narrige baas. Die je niet zelf de ruimte geeft. Of die partner die je zo graag wilde hebben en qua gedrag en karakter helemaal niet zo leuk is. En dat huis, weet je, tuurlijk wil je graag verhuizen. En het komt vanzelf, als het de bedoeling is. Relax, doe de dingen er voor die nodig zijn en laat het dan zijn gang gaan. Het universum schenkt het je als het de bedoeling is. Maar bedenk, het kan ook zomaar een les op je pad zijn!