Als dromen niet uitkomen

Als dromen niet uitkomenAls dromen niet uitkomen. Elk kind heeft dromen. En ze komen allemaal op hetzelfde neer. Het gaat over later, als je groot bent. Dan heb je veel centjes, een super leuke baan, een fantastische partner en vooral dat gevoel dat je er dan als kind bij voelt. Vrijheid en magie.

Maar dan, dan ben je groot en ga je er mee aan de slag. Je werkt je een slag in de rondte. Op gebied van geld, valt het vies tegen en relationeel. Ja, de magie was er wel, maar even, daarna was het net zoals anders. Opstaan, werken, geld verdienen, klussen doen, en waar is dan die vrijheid en die magie?

Menigeen staat met grote teleurstellingen in het volwassen leven en denkt dan terug aan zijn kindertijd. Waarin die droomde over groot zijn en hoe dat dan zou zijn. Zijn we dan wellicht niet realistisch genoeg?

Maken we alles mooier dan het in werkelijkheid is? Krijgen we het juiste soms niet mee, waardoor we de dromen, die we hebben, niet kunnen verwezenlijken? Wordt alles veel mooier voorgespiegeld dan het in werkelijkheid is.

Dat zou zomaar eens kunnen. Dat bij alles wat we zien, het perfecte plaatje wordt neergezet. Het begint bijvoorbeeld al bij de reclames van kinderspeelgoed. Neem nu lego, of een spel, het wordt o gepresenteerd dat het je werkelijkheid te boven gaat.

Dan krijg je het voor je verjaardag en blijkt het een platte doos te zijn, niets van magie. Ja, een doos met steentjes, die je zelf in elkaar mag gaan knutselen. Wel super leuk hoor, maar het lijkt in niets op die reclame waarin de doos werd aangeprezen.

Wat doet dit met ons? We maken door wat we zien en horen, inderdaad alles magischer en mooier dan de werkelijkheid is. We denken er zelfs bij dat het zo hoort te zijn. Zo hebben we het toch immers ook gezien!  Bij Spiritueel Zandvoort komen dagelijks telefoontjes binnen, bij de mediums en paragnosten over het niet kunnen verwezenlijken van de dromen uit de kindertijd.

Op alle fronten worden vragen gesteld. Op Liefdesvlak, het financiële vlak, opvoedingsvraagstukken, stress en burn out. Gelukkig zijn de spiritueel consulenten van Spiritueel Zandvoort zeer bedreven in hun kennis en in staat om al deze mensen, die met hun bellen of chatten van gedegen antwoorden te voorzien.

Want weet je, dromen kunnen wel uitkomen. Dat weten ze bij Spiritueel Zandvoort maar al te goed. Het is de manier waarop jij in het leven staat, waardoor je teleurgesteld bent. Kun je daar zelf iets aan doen? Nee, niet waardoor het is ontstaan. Ja, je bent nu volwassen en je kunt anders leren kijken en doen. En dat leren de topconsulenten van Spiritueel Zandvoort je. Bel maar eens met medium Desiree, box 08 of met medium Mila box 21. Beiden kunnen jou heel goed te woord staan, als je worstelt met het uitkomen van je kinddromen.

Dan zul je zien. Die magie en het verwezenlijken van dromen kan echt wel. Maar hoe dan? Bel of chat daarvoor eens met een van de mediums of een van de paragnosten van Spiritueel Zandvoort. Wij lichten alvast wel een kleine sluier voor je op.

Het valt en staat met het juist toepassen van de kracht van de liefde. Heb je dat eenmaal te pakken, dan wordt jouw leven magisch. Loopt alles op rolletjes en mocht er toch iets je overkomen. Dan is dat voor jou geen probleem meer, het is een uitdaging. Wie wil dit nou niet!

De kracht van de liefde, daar ligt alles in verscholen en daar weten spiritueel consulenten alles over. En ze delen hun kennis met liefde met jou!