30 jaar getrouwd en al die tijd al wroeging

30 jaar getrouwd en al die tijd al wroeging30 jaar getrouwd en al die tijd al wroeging. Dat we vroeger ons leven lang bij elkaar bleven, zien we tegenwoordig als iets heel moois. Die hebben zeker iets goed gedaan. De weg gevonden om het zo lang met elkaar vol te houden. Wat doen zijn er voor, om dit voor elkaar te krijgen?

Menigeen verlangt ook nog steeds naar dat plaatje, wat we diep van binnen in ons sterk hebben vastgezet als het ultieme levensgeluk. Het is beeldvorming, niet meer en niet minder dan dat. Natuurlijk zijn er stellen die bij elkaar blijven, zolang als ze leven. Ee zijn er die ook echt gelukkig met elkaar.

Maar er zijn er ook die elkaars bloed wel kunnen drinken en ook al 30 jaar bij elkaar zijn. Ze kunnen zelfs inmiddels apart wonen, elkaar misschien niet luchten of zien. Maar ze zijn een stel. Voor wie? Daar hebben ze zelf nog nooit bij stilgestaan. Ze hebben ook nog nooit stilgestaan dat het leven eindig is en als je dan 30 jaar bij elkaar bent en al die tijd wroeging hebt gevoeld. Hoeveel tijd heb je dan door je vingers laten glippen?

Heb je dan begrepen waar liefde om vraagt? Wat liefde is? Zo ook een vrouw die vanuit pure armoede belde met een medium van Spiritueel Zandvoort. Ze wilde wel eens weten of ze haar partner eindelijk na 10 jaar een keer kon gaan betrappen op vreemdgaan en leugens.

Vol verbazing hoorde medium Gonny van Spiritueel Zandvoort, deze vrouw aan. Dus als ik het goed begrijp, gaf medium Gonny aan, ben je nu 30 jaar met deze man getrouwd en al 10 jaar bezig om hem te willen betrappen?

Ja, zei ze, gaat dat gebeuren? Ik heb inmiddels al nachten bij zijn huis gestalkt, een extra account aangemaakt om in zijn mobiel te kunnen kijken. En het lukt me maar niet om hem te betrappen. Op deze vragen geven wij als medium van Spiritueel Zandvoort geen antwoord. Dit ligt zover weg van zuiverheid, eerlijkheid en waarheid. Dat het universum niet eens antwoorden doorgeeft.

In plaats daarvan, gaf het medium een beschrijving van de vrouw zelf. Ik zie dat je op bent, aan het einde van je latijn. Dat klopt, gaf ze aan. Als ik dit nou maar eens een keer zou weten. Dan krijg je rust, gaf het medium aan.

Dat klopt. Ik kan je vertellen, zei het medium, dat je die rust niet gaat krijgen en ook het antwoord niet waar je naar zoekt. Het werd stil aan de andere kant. Er drong iets tot haar door. Ik begrijp je. Ik ben ziekelijk bezig hè! Het medium van spiritueel Zandvoort gaf aan, dat ze de liefde voor zichzelf niet kende.

Dat ze om die reden compleet was doorgeslagen om het leven van haar man zuur te maken. Omdat ze zo dolgraag geliefd wilde worden en het maar niet kreeg. Ze luisterde aandachtig. Zolang jij zelf niet in liefde leeft, verlang je dat een ander het je geeft. 30 jaar lang probeer je het al te krijgen en het lukt je niet.

10 jaar lang wil je hem op een leugen betrappen, het lukt je niet. Je denkt, als ik dat nu maar weet, dan kan ik er afscheid van nemen. Hoe weet je dat? Ik ben een medium en zie hoe je lijdt. Je maakt zijn leven zuur, omdat je eigen leven zuur is. Je gunt hem niets, en dus ook jezelf niets.

Ik ben blij dat je mij dit vertelt. Ik had dit echt nodig. Ik zie nu in dat al die jaren van mijn leven, mijn partner het heeft moeten bezuren, omdat ik mijzelf geen liefde gun. En om die reden het hem ook niet gun. Dat ik 30 jaar van mijn leven bezig ben geweest iets te willen bewijzen.

Dat is niet waar ik altijd naar heb gekeken. Of hij vreemd ging, te vertrouwen is. Dat het antwoord is, dat ik aan de slag moet met mijzelf. Dat ik moet gaan voelen wat liefde is. Die kracht heb ik ingeleverd en daarom ben ik op, opgebrand en uitgeblust. Dit is de kracht van Spiritueel Zandvoort. Deze vrouw, die zo gefocust was op het verkeerde, op een liefdevolle manier richten op het juiste. En zodanig dat ze het zelf inzag en kon uitspreken.

De eerste stap naar eigenliefde.