Spiritueelzandvoort
NL 1 0909 - 0525 (90cpm.)  BE 0907 - 37065 (150cpm.)  BE Klik hier voor credits (100cpm.)

Mediumchat Zandvoort

Naast bellen, is chatten met een topmedium of topparagnost van Spiritueel Zandvoort ook mogelijk. Soms komt chatten beter uit dan bellen. Je kunt dit via je mobiele telefoon allemaal regelen. Maar ook via laptop of tablet.

De mogelijkheid te chatten is net als een belconsult, internationaal. Kies de desbetreffende spiritueel, paranormale consulent uit, waar jij je goed bij voelt. Koop credits en het chatten gaat van start.

De credits gaan pas lopen op het moment dat de consulent de chat binnenkomt. Er gaan dus geen enkele credits verloren. Waar voor je geld bij Spiritueel Zandvoort!

Alle consulenten van Mediumchat zijn gescreend op hun bijzondere gaven en mogelijkheden. Er komt niemand op Mediumchat die niet voldoet aan de strenge eisen die Spiritueel Zandvoort aan al zijn consulenten stelt.

Zo weet jij zeker dat je in vertrouwde handen bent en de antwoorden en inzichten, of een toekomstvoorspelling zuiver is en klopt.

De mediums en paragnosten, maar ook healers, kaartleggers, denk hierbij aan tarotkaarten, Lenormandkaarten, of engelenkaarten, staan voor je klaar om al jouw vragen, op gebied van liefde, relaties, werk, opvoeding, kinderen, contact met een dierbare overledene, te beantwoorden.

Daarnaast werken op de spirituele hulplijn van Mediumchat ook coaches, koffiedikkijkers, counselors, therapeuten. Het blijkt dat in de praktijk daar ook behoefte aan is. Om die reden vind je ze ook terug op Mediumchat van Spiritueel Zandvoort.

Schroom niet, start een chat met een van de spirituele kanjers van Mediumchat.

Affiliate banner.
Medium
Pendel
Coach

Thea

Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
1 credit p.m.
Heldervoelend
Helderhorend
Spirituele coach

Peggy

Al van jongs af aan ben ik heldervoelend en helderhorend. Deze kwaliteiten heb ik in de loop der jaren aangevuld met vele cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
1 credit p.m.
Paragnost
Kaarlegger
Narcismecoach
1 andere gave

Jean-Bernard

Ik voel in op jouw situatie, het liefst via foto of geboorte datum en daarna komen er vanzelf boodschappen door.
1 credit p.m.
Medium
Spiritueel coach

Uriël

Ik ben al vele jaren actief als medium, paragnost, healer en therapeute. Ik kan jou meer inzicht geven in jezelf, je situatie en jou relatie met anderen.
1 credit p.m.
Heldervoelend
Medium
Life-Coach

Gizella

No-nonsense antwoorden & inzichten Heldervoelend Medium, Coach, Healer & Ervaringsdeskundige
1 credit p.m.
Medium
Kaartlegging
Coach

Claire

Dag, ik ben een helderziend/wetend/voelend medium en leg de lenormandkaarten. Werkzaam als coach/counselor, eigen praktijk.
1 credit p.m.
Paragnost
Kaartlegger
Coach

Wil

Helderwetend, voelend, ziend, topparagnost, relatie-expert, lifecoach, werkt met lenormandkaarten, toekomstvoorspellingen.
1 credit p.m.
Medium'
Coach
Gene zijde

Kaatje

Ervaren helderziende voelend medium die ook gebruik maakt van de Kaartjes als je dat graag hebt Jaarlegging of algemene legging.
1 credit p.m.
Paragnost
Coach

Ada

Ervaren oprechte, helderziende, heldervoelend, levensvragen, helderhorend, relatie problemen en toekomstvoorspeller.
1 credit p.m.
Medium
Coach

Anabel

Ervaren paragnost, medium, krachtig helderziend, voelend, spiritueel, liefde/relatie, financiële, weghalen van blokkades.
1 credit p.m.